top of page
Skoda
Audi A1 Sports edition
Audi A3
Hans Sloot Autotechniek
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Volkswagen Passat
Hans Sloot Autotechniek
Volkswagen-California_mp53_pic_39045_edited.jpg
Auto onderhoud
new-from-volkswagen-for-2012_edited
Hans Sloot Autotechniek
Hans Sloot Autotechniek
2011-Seat-Ibiza-1
Hans Sloot Autotechniek
DSG-169
Hans Sloot Autotechniek
vw_caddy_sportline_1

WERKPLAATS

De werkplaats is het hart van ons bedrijf.

Bij Autotechniek Hans Sloot bent u aan het juiste adres voor het onderhoud, reparatie of APK van uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda.

Wij staan voor kwaliteit, service en vakmanschap. Dit betekent dat er gewerkt wordt met moderne apparatuur en hoogwaardig gereedschappen en A-kwaliteit onderdelen. In verband met garantie en kwaliteitsborging monteren wij geen zelf geleverde onderdelen.

 

Onze monteurs zijn goed opgeleid en worden continue bijgeschoold om met de nieuwste technieken en apparatuur te kunnen werken.

De werkplaats kent een open-concept, dit betekent dat u gedurende de reparatie of onderhoud op veilige afstand mee kunt kijken met de monteur die de werkzaamheden verricht. 

Autotechniek Hans Sloot is een RDW erkend APK keuringsstation. Autotechniek Hans Sloot hanteert vaste prijzen voor een APK keuring.

 

 

 

 

Lees meer.....

Autotechniek Hans Sloot is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van uw personenauto, bedrijfsauto of bedrijfswagen uit de VAG-groep, zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Maar kan ook probleemloos alle andere merken aan.

 

Lees meer.....

Autotechniek Hans Sloot verzorgt aanpassingen naar wens van de klant, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van het onderstel van de auto ten behoeve van de wegligging, versnellingsbak of motor voor optimale prestaties.

 

Lees meer.....

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto.

Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per twee jaar te laten reinigen.

 

 

 

Lees meer.....

Autotechniek Hans Sloot werkt met de BG Diesel Induction Service set, deze is speciaal ontwikkeld om de luchtinlaat van dieselmotoren te reinigen. Deze service maakt gebruik van de BG Diesel Air Intake System Cleaner. Deze cleaner wordt door de service set met regelmatige tussenpozen ingespoten in de luchtinlaat van de dieselmotor. Al het vuil wat de cleaner op zijn weg vindt wordt meegenomen naar de verbrandingskamer en daar verbrand.

 

Lees meer.....

Autotechniek Hans Sloot werkt met de BG AIS Cleaning Tool, deze is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met de BG Air Intake System Cleaner en verwijdert de kleverige zwarte aanslag uit de luchtinlaat bij benzinemotoren. Daarnaast maakt het ook de achterzijde van de klep schoon. De BG Air Intake System Cleaner wordt ingespoten in het brandstofsysteem en biedt een hoogst effectieve reiniging van het systeem.

 

 

Lees meer.....

bottom of page