top of page
Skoda
Audi A1 Sports edition
Audi A3
Hans Sloot Autotechniek
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Volkswagen Passat
Hans Sloot Autotechniek
Volkswagen-California_mp53_pic_39045_edited.jpg
Auto onderhoud
new-from-volkswagen-for-2012_edited
Hans Sloot Autotechniek
Hans Sloot Autotechniek
2011-Seat-Ibiza-1
Hans Sloot Autotechniek
DSG-169
Hans Sloot Autotechniek
vw_caddy_sportline_1

REVISIE

Autotechniek Hans Sloot heeft ruime ervaring in revisie werkzaamheden van automotoren.

Motorrevisie kan een oplossing zijn voor situaties waarin een gebruikte motor geen goed alternatief is, bijvoorbeeld omdat dit type motor niet te verkrijgen is of omdat de verwachting is dat de kwaliteit te laag is.

 

Sommige motoren zijn weinig gemaakt, waardoor deze ook gebruikt niet of nauwelijks voorkomen. Voor sommige Audi motoren geldt dit bijvoorbeeld. Dan is motorrevisie de enige optie. Andere typen motoren kennen veel dezelfde problemen (serie problemen), waardoor deze veel gevraagd zijn of het plaatsen van een gebruikte versie vaak betekent dat die problemen zich ook weer voor gaan doen. Dan is motorrevisie absoluut de beste oplossing.

 

Tot slot zijn er gevallen waarin de klant de auto nog zo lang mogelijk wil gebruiken en dus kiest voor het volledig reviseren van de motor. Deze is dan feitelijk weer nieuw en kan weer een heel leven lang mee. Eigenaren van klassieke auto’s kiezen ook vaak voor motorrevisie.

 

Een complete motorrevisie voor uw auto, vergt kennis en verstand van zaken. Bij Autotechniek Hans Sloot bent u voor de revisie van uw motor op het juiste adres. 

bottom of page