top of page
Skoda
Audi A1 Sports edition
Audi A3
Hans Sloot Autotechniek
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Volkswagen Passat
Hans Sloot Autotechniek
Volkswagen-California_mp53_pic_39045_edited.jpg
Auto onderhoud
new-from-volkswagen-for-2012_edited
Hans Sloot Autotechniek
Hans Sloot Autotechniek
2011-Seat-Ibiza-1
Hans Sloot Autotechniek
DSG-169
Hans Sloot Autotechniek
vw_caddy_sportline_1

DIENSTEN

Autotechniek Hans Sloot biedt naast het reguliere onderhoud, reparatie, APK of aanpassing van uw auto ook diverse aanvullende diensten aan zoals: mobiliteitsservice, bandenopslag, leenauto en leenfiets, haal en breng service.

HALEN EN BRENGEN

Indien u uw auto brengt voor onderhoud of reparatie bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer. We hebben diverse leenauto’s en zelfs een leenfiets beschikbaar. De leenauto’s zijn niet de nieuwste modellen, maar na gebruik waardeert u uw eigen auto des te meer! Voor het gebruik van een leenauto rekenen wij uitsluitend de brandstofkosten aan u door. De fiets wordt gratis uitgeleend.

 

 

Lees meer.....

U kunt uw zomer- en winterbanden opslaan bij Autotechniek Hans Sloot.

De banden worden na iedere wissel door ons gereinigd. Uw opgeslagen banden zijn verzekerd tegen verlies door diefstal en brand.

U betaalt een vaste lage prijs voor de opslag van uw winterbanden of zomerbanden gedurende 6 maanden. En daarnaast een vaste lage prijs voor iedere bandenwissel.

 

Lees meer.....

Autotechniek Hans Sloot staat graag voor u klaar. Niet alleen als u uw auto naar onze werkplaats in Lochem brengt, maar ook bij pech onderweg. Dankzij Autotechniek Hans Sloot Mobiliteitsservice bent u verzekerd van adequate hulp. 

Een medewerker van Autotechniek Hans Sloot in Lochem vertelt u graag meer over de voordelen en voorwaarden van de Autotechniek Hans Sloot Mobiliteitsservice.

 

 

Lees meer.....

bottom of page