top of page
Skoda
Audi A1 Sports edition
Audi A3
Hans Sloot Autotechniek
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Volkswagen Passat
Hans Sloot Autotechniek
Volkswagen-California_mp53_pic_39045_edited.jpg
Auto onderhoud
new-from-volkswagen-for-2012_edited
Hans Sloot Autotechniek
Hans Sloot Autotechniek
2011-Seat-Ibiza-1
Hans Sloot Autotechniek
DSG-169
Hans Sloot Autotechniek
vw_caddy_sportline_1

TUNING EN AUTOSPORT

Van heinde en verre komen autobezitters naar Autotechniek Hans Sloot voor motortuning, zowel mechanische- als chiptuning. Voor chiptuning is het bedrijf dealer van JDEngineering software, bij uitstek de tuningsspecialist voor auto’s uit de VAG-groep. Autotechniek Hans Sloot verricht aanpassingen naar wens van de klant op tuning- en autosport gebied, bijvoorbeeld het aanpassen van het onderstel, versnellingsbak of motor voor optimale prestaties van uw auto.

Alle bovengenoemde tuningsets zijn op standaard auto's ontwikkeld en worden per auto geoptimaliseerd. Daarnaast bestaat er bij ons de mogelijkheid een "chip op maat" te programmeren. 

 

 

 

Lees meer.....

Chiptuning is het aanpassen van de software motorregelapparaat.

Tegenwoordig is iedere nieuwe auto voorzien van een motorregel-apparaat. Deze computer regelt o.a. het ontstekingstijdstip, de inspuiting en bij turbo-motoren de turbodruk. De gegevens hiervoor zijn als tabel-len opgeslagen in de chip/eprom.

 

Lees meer.....

OBD-tuning oftewel On Board Diagnose tuning. Op deze wijze van tuning wordt de chip via de diagnosestekker uitgelezen en geprogrammeerd. Het voordeel is dat het regelapparaat niet geopend hoeft te worden. Het resultaat is hetzelfde als bij het vervangen van de Eprom. 

 

Lees meer.....

Wij hebben ons gespecialiseerd in het tunen van motoren, veelal mechanische aanpassingen in combinatie met een chiptuning.Wij optimaliseren de stroming van de koppen, passen uitlaatsystemen aan, monteren grotere turbo's en leveren daardoor een compleet tuningpakket af.

 

Lees meer.....

bottom of page